Fakültemiz 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2022-2023 yılı Akademik Kurul toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fakülte Konferans Salonu’nda icra edilen toplantıda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Hamit Er de hazır bulundu. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekanımız Prof. Dr. Cahit Külekçi, fakültenin temel işleyişi ve fiziki imkânlarla ilgili son gelişmeler hakkında bilgi vererek Rektör Bahçekapılı’ya fakültenin eksikliklerinin giderilmesi hususunda gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür etti. Dekan Külekçi ayrıca fakültemize ait resmi sosyal medya hesaplarının oluşturulduğunu ve mesai saatleri içerisinde herkesin rahatlıkla iletişim kurması amacıyla kurumsal telefon hatlarımızda WhatsApp uygulamasının işlevsel hale getirildiğini vurguladı. Daha sonra Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri ve İslam Tarihi ve Sanatları bölümlerince hazırlanan bilgilendirme sunumları yapıldı.

Bölümlerin sunumlarının ardından kürsüye çıkan Rektör Bahçekapılı, öncelikle fakültemiz Felsefe Tarihi kürsüsüne atanan ve Rektör Yardımcısı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Hamit Er hocamıza hoş geldiniz temennisinde bulundu. Konuşmasında üniversitedeki son gelişmeler hakkında bilgi veren ve İslami İlimler Fakültesi’nin kendileri için “yuva” anlamına geldiğini vurgulayan Rektör Bahçekapılı, akademik ve sosyo-kültürel zeminde büyük sorumluluklarımızın bulunduğunu hatırlattı. Yakında öğrencilerin ve öğretim kadrosunun kullanımına hazır hale getirilecek fakülte kütüphanesinin son durumu hakkında da konuşan Rektör Bahçekapılı, fakültemiz çevresindeki peyzaj çalışmalarında da sona yaklaşıldığını belirtti. Daha sonra öğretim üyelerimizin taleplerini dinleyerek sorularını cevaplandıran Rektörümüz, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle başarı dileklerini dile getirdi.