Öğrencilerimiz, Muhammed Emin Saraç Hocaefendi İçin Vefa Programı Düzenledi

Geçen hafta ahirete irtihal eden Muhammed Emin Saraç Hocaefendi için, fakülte öğrencilerimiz tarafından bir vefa programı düzenlendi. İnternet ortamında video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen programa, Saraç Hocaefendi’nin yakın talebeliğini yapmış pek çok hocamız da katıldı.

25 Şubat Perşembe günü saat 20:00’de başlayan program Zoom üzerinden gerçekleştirildi. Programa fakültemiz Kelâm Anabilim Dalı’nda görev yapan ve aynı zamanda Emin Saraç Hocaefendi’nin damadı olan Dr. Öğr. Üyesi Salim Sancaklı, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Pehlül Düzenli, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan ve aynı fakültede görevli Öğr. Gör. Hamdi Arslan ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hamdi Yıldırım hocalarımız katıldı. Çok sayıda dinleyicinin iştriak ettiği programda hocalarımız Emin Saraç Hocaefendi’nin ilim tahsiline verdiği önemi ve bu uğurda katlandığı sıkıntıları, kendisiyle yaşadıkları hatıralar eşliğinde dinleyicilerle paylaştı. İki saati aşan program sonunda Pehlül Düzenli hocamız, Emin Saraç Hocaefendi’nin ruhuna hediye edilmek üzere fakülte öğrencilerimiz tarafından okunan hatm-i şeriflerin duasını gerçekleştirdi. Bu vesile ile hocamızı bir kez daha rahmetle yâd ediyoruz.

PROGRAMIN VİDEO KAYDINI İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ!