Yalova İl Müftülüğü’nden Üniversite Öğrencilerine Yönelik Ödüllü Bilgi Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı, Hz. Peygamber'in örnek şahsiyetini, ahlâkî değerlerini gençlere tanıtmak, dini, ahlaki ve manevi değerleri canlı tutmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" gerçekleştirecek.

Örgün ve açık üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan yarışma, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan çıkan “Hadislerle O’nu Anlamak” kitabından gerçekleştirilecek. Bu kitap Yalova İl Müftülüğü'nden temin edilebilecek.

Yarışmaya başvurular, 05 Nisan 2021 tarihinde başlayacak, 19 Mayıs 2021 tarihinde sona erecektir.  Sınav, 22 Mayıs 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilecektir.

Yalova özelinde birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altının hediye edileceği yarışmada ilk 50’ye giren öğrenciler için Çanakkale Gezisi düzenlenecek.

Başvurular ve yarışmaya ilişkin tüm duyurulara yarisma.diyanet.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilecektir.