Fakültemiz Dekanlığına Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı Atandı

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı görevine, fakültemiz Din Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı atandı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’nin bir süredir vekaleten yürüttüğü göreve fakültemizden Din Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı atandı. Devir teslim töreni, Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci, yardımcıları Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy, Prof. Dr. Rahmi Karakuş ve fakültemizden akademik personellerin katılımlarıyla gerçekleşti.

Rektör Cebeci, Dekanlık görevini Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya devrederken yaptığı konuşmada Yalova Üniversitesi ailesi olarak yegâne hedeflerinin üniversiteyi ileriye taşımak, Yalova iline ve ülkemize faydalı akademik çalışmalar yapmak olduğunun altını çizdi. Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı yeni görevinden dolayı tebrik eden Rektör Cebeci: “İslami İlimler Fakültesi’nin yeni Dekanının Yalova Üniversitesi ve tüm mensupları adına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Görevi devralan Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ise “Bizlere bu kıymetli görevi layık gören Rektörümüze teşekkür ediyorum. Yalova Üniversitesi mensubu olmaktan her zaman onur duydum. Bu bilinçle, fakültemizi ve üniversitemizi ileriye taşıyacak çalışmalar yapacağımızı ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.