Öğrencilerimizin Dekan Dağdeviren'e Veda Mesajı

Kıymetli Alican hocamız,

Salgın dolayısıyla birebir görüşüp ayrılma imkânı bulamamak bizi derinden sarstı. Gönül isterdi ki hem okulda daha fazla vakit geçirip değerli tecrübelerinizden istifade edelim, hem de sizinle yüz yüze görüşüp veda edelim. Ama nasip böyleymiş.

Üzerimizde emeğiniz çok büyük. Hem idarecimiz hem de hocamız olduğunuz için kendimizi talihli addediyoruz. Bizler her iki vazifenizi de gayret ve ciddiyetle yerine getirdiğinize şahidiz. Bu sebeple size duacıyız, inşallah öyle olmaya da devam edeceğiz. Tartışmasız en büyük makamlardan biri hocalıktır. Bilhassa Kur'an öğretmek... Bu yönüyle en güzel makamda yolunuza devam ediyorsunuz. Bu nedenle müsterihiz. İdareciliğiniz süresince gösterdiğiniz özveri için ahirette lehinizde şahitlik edeceğimizi bilmenizi isteriz. Bizler geçmişte okumak için büyük zorluk ve sıkıntılara göğüs germek zorunda kalan bir nesiliz. Bu süreçte hem bizler hem de bizden öncekiler gerek eğitim gerekse yönetim alanında arzu edilmeyen tavır ve tutumlarla karşılaştılar. Sizin idareniz altında hiçbir sıkıntı ve zorluk yaşamadığımız gibi eğitimimizin mümkün olan en kaliteli ve verimli seviyede gerçekleşmesi için çaba sarf ettiniz. Bu, bizim için büyük bir bahtiyarlık vesilesidir.

İlim tahsili uzun bir yol ve bu yolda pek çok durak var. Allah nasip ederse, sizinle yine başka bir vesileyle bir araya gelmeyi ve rahle-i tedrisinizden istifade etmeyi arzu ediyoruz. Eğitimimizi burada bulunan çok değerli hocalarımız ve idarecilerimizle birlikte en güzel şekilde tamamlayarak, diplomamızı almamızın sizin için en büyük mutluluk vesilesi olacağını biliyoruz. Bu amaçla derslerimize her zamankinden daha fazla gayret göstereceğimizi bilmenizi isteriz.

Tekrar görüşmek umudu ve duasıyla, verdiğiniz emek ve değer için teşekkür eder, sizi yüceler yücesine emanet ederiz.

İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri