Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı konferans salonumuzda bugün gerçekleştirildi. Toplantıya Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da katıldı.

Fakültemiz akademik kadrosunun hazır bulunduğu toplantı Dekanımız Prof. Dr. Cahit Külekçi’nin açılış konuşmasıyla başladı. Dekan Külekçi konuşmasında fakültemizin fiziki imkânlarıyla ilgili gelişmelere değindikten sonra bilhassa dış paydaşlarla yapılan faaliyetler alanında fakültemiz akademik kadrosunun etkinliklerine dikkat çekti ve bu tür faaliyetlerin artırılmasının gayreti içinde olduklarını belirtti. Yanı sıra fakültemizde gerçekleştirilen birtakım akademik, kültürel ve sosyal faaliyetler, eğitim öğretim faaliyetleri, fakülte tanıtım faaliyetleri ve akademik ve idari personelle ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi ve destekleri için Rektör Bahçekapılı’ya teşekkür etti.

Ardından kürsüye gelen Rektör Bahçekapılı, üniversitemizin imkân ve sınırlılıklarına vurgu yaptığı konuşmasında İslami İlimler Fakültesi özelinde gerçekleştirdikleri faaliyetlere ve süreçlere dikkat çekti. Fakültemizin bilhassa akademik kadro zenginliği hasebiyle önemli bir potansiyele sahip olduğunun ve gerçeklik zeminini kaybetmeden eğitim-öğretim faaliyetlerindeki kalitenin artırılması için gayret gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu meyanda çaba içinde olan herkese ellerinden gelen desteği sunduklarını belirten Rektör Bahçekapılı, fakültemizin özellikle ortaöğretim düzeyinde çevre şehirlerde tanıtılmasının önemine dikkat çekti.

Toplantı öğretim kadromuzun dilek, temenni ve önerileri ile son buldu.