Prof. Dr. Süleyman Berk, "Sağlık, Evde Hayat Var, Koronavirüs" Temalı Sanal Sergiye Katılacak

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Berk Konya'da "Sağlık, Evde Hayat Var, Koronavirüs" isimli karma sergiye katılıyor

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Sanatlar Bölümü tarafından  "Sağlık, evde Hayat Var, Koronavirüs"  isimli jürili bir “Sanal Sergi” düzenlemiştir. Sergiye,  Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Berk de "Yâ Şâfî" isimli Müsennâ Celî Sülüs eseriyle katılıyor. Serginin amacı bütün dünyayı etkileyen son salgına dikkati çekmek.

10- 24 Mayıs 2020 tarihleri arasındaki sergi, www.erbakan.edu.tr/gelenekselturksanatlari adresinden ziyaret edilebilecek.