Üniversitemiz İslami Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Uluslararası Sempozyum Düzenliyor

Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla Üniversitemiz İslami Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 17-19 Kasım 2021 tarihleri arasında Yalova'da düzenlenecek olan Uluslararası Osmanlı Mektepleri Sempozyumu (UOMS - 2021) için bildiri gönderim ve başvuru işlemleri başlamıştır.

Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Onuk, Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Er’in düzenleme kurulunda; Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sürün’ün ise Bilim Kurulu’nda yer aldığı sempozyum, alanında uzman onlarca ismi bir araya getirecek. “Osmanlı Mektepleri: Zihniyet, Kurumlar, Etkiler” başlıklı açılış konferansını Prof. Dr. İsmail Kara’nın vereceği sempozyuma katılmak ve bildiri göndermek için son tarih 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Sempozyum ile ilgili her türlü bilgi edinme ve kayıt işlemleri, sempozyumun aşağıda linki verilen web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.