Yalova Üniversitesi    islamiilimler@yalova.edu.tr +90 226 815 52 52

Fakültemize 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle yatay geçiş usulleri kapsamında yapılan başvurular neticelendi. Bölümlere göre sonuçlara sayfanın altındaki dosyalar kısmından ulaşılabilir.

Kesin Kayıt İşlemleri

Yatay geçişleri kabul edilen asil ve yedek adayların kayıt tarihleri aşağıdaki gibidir.

Yatay Geçiş Asıl Aday Kayıtları          9-13 Eylül 2024

Yatay Geçiş Yedek Aday Kayıtları      16-17 Eylül 2024

Adayların kesin kayıt için şahsen başvurmaları ve gelirken aşağıdaki belgelerden daha önce başvuruda sisteme yüklemediklerini getirmeleri gerekmektedir.

1- Öğrenci Belgesi

2- Transkript Belgesi

3- Ders Plan ve İçerikleri

4- Disiplin cezası almadıklarına dair belge (Öğr. belgesi veya transkript belgesinde belirtilmesi durumunda ayrı bir belgeye ihtiyaç yoktur.)

5- Geldikleri üniversiteden alacakları “yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına” dair belge.

6- İslami İlimler Türkçe MTOK programını kazanan öğrencilerin “Hafızlık Belgesi” getirmeleri gerekmektedir.

Dosya Adı
Kurumlararası Yatay Geçiş - İslami İlimler Arapça.pdf İndir Göster
Kurumlararası Yatay Geçiş - İslami İlimler Türkçe.pdf İndir Göster
Merkezi Yerleştirme Puanı Yatay Geçiş - İslami İlimler Arapça.pdf İndir Göster